SES bleef de stijgende lijn volhouden. Ze maakten het de middenmoter uit Gassel lastig. Zij werkten met de lange bal terwijl SES voetballend gevaarlijk werd. Beiden team wisten te scoren: 1-1.

De eerste helft leek niet op voetballen. Vele lange ballen schoten links en rechts over het veld. Voetballend kwamen er enkele kansjes. Tijn Cuppen die de bal naast schoot en Cas van Houtem die met een vlugge rush het zijnet wist te vinden waren de grootste.

De tweede helft was daarentegen veel aangenamer om naar te kijken. Beide teams maakte gebruik van hun eigen tactiek. SES wilde door middel van hoog druk zetten de bal veroveren om zo kansen te creëren. Terwijl Gassel de lange bal gebruikte om hun vlugge buitenspelers langs de verdediging te krijgen. Binnen een minuut na de aftrap lag de bal al in het doel van Sjors Cuppen. Tom Verberk maakte met een uitmuntende individuele actie de 1-0. Hij schoot vanaf rand zestien in de linkerhoek. SES leek vanuit deze goal veel momentum te krijgen. Er volgden nog meer kansen. Zo kreeg Jari Lukassen een vrije kopkans, omdat Hans van Houtem het duel verloor. Jari kopte de bal over. Ook een onderonsje van de gebroeders Cuppen vond het net niet. Guus Cuppen ving de bal, vanuit het wegwerken van de verdediging van Gassel, op. Hij slingerde de bal voor. Tijn schoof de bal voorlangs. Door het hoge druk zetten van SES kregen de aanvallers van Gassel veel ruimte. In de 75e minuut wist Don van de Wiel via de hand van Rik Kremers het net te vinden. De bal werd over de grond voorgegeven vanuit de rechterkant, de verdedigers van SES vergaten hun voet tegen de bal te zetten. 1-1. Vanaf dit moment waren de rollen omgedraaid. Gassel gaf nu veel druk naar voren. SES kon de kansen met moeite keren. Eindstand 1-1.

SES - Gassel: 1-1 (0-0)
46. Tom Verberk 1-0