John van Geenen blijft voorlopig werkzaam bij DWSH’18. DWSH’18 maakte op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bekent dat er met de 55-jarige trainer overeenstemming bereikt is over een contractverlenging. Daarmee staat de Escharense trainer ook in het seizoen 2020-2021 voor de selectie van de fusieclub.

Volgens bestuurslid Mark Selten is bewust gekozen om de samenwerking te verlengen. "Natuurlijk was er de intentie van om met elkaar door te gaan. Vanuit het bestuur en na gesprekken met de spelersgroep werd snel duidelijk dat de sportieve prestaties en de sfeer goed zijn. Na de super start van dit seizoen zien we ook de ontwikkeling van onze spelers. Gelukkig ziet John ook het potentieel zijn spelers en blijft hij in ieder geval nog een jaar. "

"Door nu al vroegtijdig zekerheid te hebben over een langer verblijf van John bij DWSH’18 creëren we duidelijkheid voor iedereen", aldus Mark. "We weten heel goed dat het nog een lastig seizoen kan worden, maar wij spreken het vertrouwen uit in John en de spelers."

Van Geenen, oud-speler van NEC en TOP Oss, is sinds de zomer van 2019 werkzaam bij de fusieclub uit Wilbertoord en Sint Hubert. Hij volgde Marco Bennehey op, die terugkwam op zijn eerdere besluit om te verlengen. De blauw-zwarten staan momenteel zesde in de vijfde klasse F, met 19 punten uit 12 duels. De ploeg, die lang in de race voor de eerste periodetitel was, was tot vier wedstrijden geleden ongeslagen, maar pakte in de laatste vier wedstrijden slechts één punt.