Op zaterdag 18 januari vindt het 28ste Nachttoernooi van Apollo plaats in sporthal De Looierij te Mill.

Bij de verzending van dit artikel is er nog plaats voor meerdere teams. Meld je dan wel heel snel aan. Om direct op de hoogte te zijn, kun je bellen naar 0485-455408 of 06-42660517l. Aanmelden kan ook: stuur 'n mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam van het team, contactpersoon, mobielnummer en e-mailadres.

Het toernooi begint op zaterdag 18 januari om 18.30 u. (aanmelden om 18.00 u.) Er wordt gespeeld in 3 poules, nadat er voorselectiewedstrijden zijn gespeeld. Uiteindelijk zal rond 01.30 u., bij deelname van 18 teams, de uitslag bekend gemaakt worden. Wie zal de wisselbeker in zijn bezit krijgen? Het zullen zeker spannende, enerverende wedstrijden worden. Op de tribunes kan iedereen het schouwspel gadeslaan. Naast de wisselspelers van de teams is er ruimschoots plaats voor veel sportliefhebbers, die volleybal ’n warm hart toedragen.

Onder en tussen de wedstrijden door is het bijzonder gezellig vertoeven in de sportkantine, waar Patrick op geheel eigen wijze de scepter zwaait. Tevens is het ’n mooie gelegenheid om in ’n ongedwongen sfeer samen het nieuwe jaar in te luiden. V.V. Apollo nodigt eenieder dan ook van harte uit om dit sportieve treffen te komen bezichtigen. Strijd zal er zijn, maar bovenal in een sportieve, verbroederende sfeer. ‘n Bezoekje waard dus voor jong en oud, omdat de Brabantse nachten lang, gezellig en sfeervol kunnen zijn. Mede dankzij de sponsoring van A.H. van de Ven en Bosch Car Service Thoonen Cuijk is volleybalclub Apollo in de gelegenheid om jaar op jaar dit regionaal bekende en animerende toernooi te organiseren.

Bestuur en leden van Apollo wensen iedereen ’n sportief, gezond en gelukkig 2020 toe.