Op een prima bespeelbaar veld moest Juliana onder het toeziend oog van pupil van de week Jens van Mil aantreden tegen de, toen nog, nummer twee van de competitie, Festilent uit Zeeland.

De eerste helft was Juliana niet echt opgewassen tegen het iets beter spelende Festilent. Dat resulteerde in een voorsprong voor Festilent van 0-2 bij de rust door goals van Bram Geurts en Jelle van de Heuvel.

Het spelbeeld na de rust werd voor een periode geregisseerd door Juliana, wat resulteerde in een gelijke stand door twee goals van de centrumspits Andy Veld, die tekende voor zowel de 1-2 als de 2-2. Daarna domineerden de mannen van Festilent weer en ook werden ze scherper in de afwerking; door twee goals van hen (Pepijn Schonenberg en Jasper van de Berg) werd de eindstand bepaald op 2-4.

Door verrassende uitslagen van de koploper en de naaste belagers van Festilent zijn ze, na deze overwinning, koploper in 4H.

Komende zondag speelt Juliana in en tegen Gassel, die 3 plaatsen lager staan in de competitie (10e).