Na de onverwachte 1-3 overwinning van SES afgelopen week tegen Achilles Reek zijn nu alle ogen gericht op komende zondag.

Dit weekeinde ontmoet SES namelijk Toxandria Rijkevoort, dat op de ranglijst één plaatsje lager genoteerd staat. Toxandria verbaasde vriend en vijand met een 6-3 overwinning op SCV ‘58 en trainer Jos Coenen zal alles op alles zetten om zijn oude club te kloppen.

Juliana wist knap terug te komen na een 0-2 achterstand tegen Festilent, maar moest in de slotfase toch in het stof bijten (2-4). Daardoor is de sub-top nu verder verwijderd dan ooit, terwijl Festilent de nieuwe koploper is geworden. Millse tegenstander zondag is Gassel, dat normaal gesproken geklopt gaat worden door Juliana.

In de vijfde klasse kwam ook DWSH’18 knap terug na een 0-2 achterstand. Maar ook hier werd de 2-2 niet vastgehouden en won Holthees/Smakt. Zondag wacht de thuiswedstrijd tegen HBV, dat op een mooie derde plaats staat op de ranglijst. Kortom, het wordt voor DWSH ‘18 een zware wedstrijd. De zoveelste op rij.

De wedstrijden zijn zondagmiddag te beluisteren via de Lokale Omroep Mill vanaf 14.00u.