Volleybalvereniging Apollo Mill is opgericht op 1 mei 1970. En dus bestaat de vereniging op 1 mei a.s. 50 jaar. Dit wordt gevierd in een speciaal jubileumweekend dat plaats vindt van vrijdag 8 mei tot en met zondag 10 mei 2020.

Een commissie is hard bezig met de voorbereidingen van alle activiteiten die in het jubileumweekend plaats gaan vinden. Het programma is bijna rond.

Zeker is dat op vrijdag 8 mei een feestavond zal worden gehouden in ’t Lagerhuis in Mill. Deze feestavond is bedoeld voor alle leden èn oud-leden; ook hun partners zijn van harte welkom.

De zaterdag staat geheel in het teken van volleybal. In sporthal De Looierij wordt dan gestreden om de nationale zitvolleybalbeker. Tevens wordt het NK Jeugd zitvolleybal gehouden. Ten slotte wordt ook een wedstrijd georganiseerd rondom het huidige Dames 1 van Apollo.

De zondagochtend en een deel van de middag staat in het teken van de jeugd.

Verder zal op zaterdagavond of op zondagmiddag een volleybaltoernooi worden gehouden waaraan iedereen kan deelnemen.

De komende tijd volgt meer informatie over het jubileumweekend. Noteer de activiteiten alvast in uw agenda. Kent u oud-leden die dit bericht mogelijk niet lezen: informeer hen dan over het jubileumweekend! Heeft u nog oude foto’s van uw tijd bij Apollo: stuur ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u vragen of suggesties? Mail ze dan ook naar dit mailadres.