Voor de dames van Siebers/Klick’15 1 is in deze fase van de competitie elk punt heel erg belangrijk om de kans op degradatie te verkleinen.

Met dit gegeven in het achterhoofd, werd er door de dames van Klick’15 1 ook vandaag weer vol strijdlust gespeeld. Dit keer tegen tegenstander Oxalis 1. Belangrijk doel vandaag was om met name in de aanval te zoeken naar de juiste kans. Voor de verdediging van Siebers/Klick’15 1 luidde de opdracht om voldoende druk in het voorveld te geven. Oxalis 1 opende de score 2-0. Klick’15 1 bleef bij en wist door middel van twee afstandsschoten terug te komen tot 2-2. Vanaf dat moment pakten de dames van Siebers/Klick’15 1 de leiding. De verdediging stond als een huis en ook de aanval wist kansen te benutten. Met maar liefst drie afstandsschoten vergrootten de dames de voorsprong: 2-5. In de laatste fase van de eerste helft werd Klick’15 1 wat slordig. Oxalis 1 maakte daar goed gebruik van en kwam vlak voor rust nog even terug: 4-5. Het belooft een moeizame wedstrijd te worden waar de dames van Siebers/Klick’15 1 alles zouden moeten geven om punten mee naar huis te kunnen nemen.

Met die instelling werd de tweede helft gestart en werd de voorsprong van de dames van Klick’15 1 door middel van een korte kans direct vergroot: 4-6. Oxalis 1 wist gedurende de hele wedstrijd bij te blijven, maar Klick’15 1 nam continu het voortouw. Een spannende slotfase volgde. Beide teams bleven vechten voor de punten en waren aan elkaar gewaagd. Nadat Klick’15 de 8-9 wist te scoren, pakte Oxalis 1 na een lange tijd de voorsprong: 10-9. Met nog een minuut op de klok kwam de bal door een aanvallende fout van Oxalis 1 bij de aanval terecht. De aanval wist middels een afstandsschot de stand gelijk te trekken. Vlak daarna klonk het eindsignaal: 10-10. Het harde werken van de meiden van Siebers/Klick’15 1 wordt eindelijk beloond. De dames gaan nu genieten van een weekje rust. Zondag 8 maart kunnen de dames alle support gebruiken tijdens de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter JES 1 om 14.15 uur in sporthal de Looijerij in Mill.
Voor Klick’15 1 scoorden: Sanne Verhoeven en Dymphe vd Berg 3x, Floor van Roosmalen 2x, Marja Derks en Irma de Kleijne 1x.

v. Grinsven/Albers Klick ’15 2

Op zondag 16 februari stond de wedstrijd Oxalis 2 - Klick '15 2 op het programma. De wedstrijd ging van start en al snel had Oxalis 2 een voorsprong opgebouwd van 3-1. Oxalis 2 wist goede doorloop acties te maken, waardoor het voor de dames van Klick '15 2 lastig was om goed te volgen in de verdediging. Uiteindelijk hadden de dames van Klick '15 2 door hoe ze Oxalis 2 moesten verdedigen. Door vanuit de steun over te nemen werd het voor Oxalis 2 moeilijker om tot schot te komen. Er werden door Klick '15 2 ook goede aanvallen opgezet. Oxalis 2 gaf Klick '15 2 de ruimte in de aanval, waardoor de dames van Klick '15 2 goed van afstand konden schieten. Klick '15 2 had veel goede kansen, maar de schoten gingen er jammer genoeg niet in. Er vielen nog een aantal doelpunten en beide teams gingen de rust in met 9-3.

Na de rust had Klick '15 2 besloten om vanuit de ruimte te spelen door geen steun meer op te zetten. Hieruit volgden mooie afstandsschoten. In de verdediging wist Klick '15 2 het de tweede helft goed dicht te houden. Het duurde dan ook lang tot het eerste doelpunt van de tweede helft viel. Na nog een paar mooie afstandsschoten van Klick '15 2 en nog 2 doorloopballen van Oxalis 2 eindigde de wedstrijd met 11-6.