Volleybalvereniging Apollo Mill bestaat op 1 mei a.s. 50 jaar. Dit wordt gevierd in een speciaal jubileumweekend dat plaats vindt van vrijdag 8 mei tot en met zondag 10 mei 2020.

Het jubileumweekend wordt afgetrapt met een spetterend feest op vrijdag 8 mei in ’t Lagerhuis in Mill. Alle leden zijn welkom. Dat geldt ook voor alle oud-leden van Apollo. Ook partners zijn van harte welkom.

Na de feestavond op vrijdag zal de zaterdag geheel in het teken van staan van volleybal. In sporthal De Looierij wordt dan gestreden om de nationale zitvolleybalbeker. Tevens wordt het NK Jeugd zitvolleybal gehouden. Ten slotte wordt ook een wedstrijd georganiseerd rondom het huidige Dames 1 van Apollo.

Op zaterdagmiddag zal in de kantine van De Looierij ook een receptie worden gehouden, waar een ieder hartelijk welkom is. Er zijn dan ook vele foto’s uit de rijke historie van Apollo te bezichtigen.

De zondagochtend en een deel van de middag staat in het teken van de jeugd. Ook zal die middag in de Looierij worden gevolleybald. Iedereen kan daar aan meedoen. Hierover volgt nog meer info.

Kent u oud-leden die dit bericht mogelijk niet lezen: informeer hen dan over het jubileumweekend! Heeft u nog oude foto’s van uw tijd bij Apollo: stuur ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..