De voorbereidingen op het nieuwe seizoen bij MHV’81 lopen volop: De teams zijn bekend, inclusief de diverse promoties. Rob van den Akker en Bas de Gier blijven gezamenlijk hoofdtrainers van Dames 1.

Samen met onze ‘rots in de branding’ Tiny van Katwijk voor Dames 2 en nieuwe (maar binnen MHV) bekende aanwinst Lara Gommans als coach van Dames B1, staat er een stevige en ambitieuze groep van coaches / trainers voor de selectieteams.

Lara is afkomstig uit Eindhoven, maar heeft al langere tijd MHV-bloed door haar aders lopen. Zij is speelster geweest van Dames 1 en 2 en trainde afgelopen jaar de A-meiden. Dit jaar krijgt zij een rol in het coachen van het talententeam B1 van MHV’81 én is zij de verbindende schakel tussen de jeugdspeelsters en de seniorenteams. Zo krijgen jeugdleden die daaraan toe zijn de mogelijkheid om op een hoger niveau te spelen en zich verder te ontwikkelen, maar kunnen zij tegelijkertijd blijven spelen met leeftijdgenoten. Hun nieuwe coach barst van de energie en het enthousiasme om met dit team aan de slag te gaan. Zij is inmiddels voortvarend van start gegaan met buitentrainingen.

Naast de coaches van de selectieteams, heeft MHV’81 het geluk te kunnen rekenen op diverse vrijwilligers, veelal spelers of oud-spelers, die iedere week klaar staan om onze leden te coachen en/of trainen. Nu nog hopen dat de sporthal volgens planning in september, of liever nog wat eerder weer open kan!