Yes, we mogen weer binnen aan de slag! Sinds de sluiting op 16 maart hebben we gekeken naar mogelijkheden om onze leden te blijven voorzien van trainingen, groepslessen en persoonlijke ontwikkelplannen.

Gezondheid staat bij Fitland voorop en zeker in deze tijd is het belangrijk om aan je weerstand te werken! Wij hebben tenten geplaatst bij onze sportlocaties zodat iedereen buiten comfortabel en veilig kan blijven sporten. Ook nu de sportlocaties binnen weer open gaan, maken de tenten het mogelijk om binnen meer ruimte te creëren om verantwoord te sporten.

Wij zijn er klaar voor!

Samen met de branchevereniging NL-Actief is er gekeken naar mogelijkheden om de sportscholen in te richten voor heropening. Wij hebben de afgelopen tijd ontzettend veel werk verricht ter voorbereiding van heropening en zijn er meer dan klaar voor om op een veilige manier weer open te gaan. De sportlocaties en materialen worden extra gecontroleerd op hygiëne, er zijn looproutes gemaakt en alle apparaten zijn 1,5 m uit elkaar gezet. Met dit plan voldoen we meer dan aan alle voorwaarden die de overheid stelt en bewerkstelligen wij een zo veilig mogelijke omgeving voor onze sporters. Wij zijn er dan ook helemaal klaar voor!

Reserveren niet meer verplicht en onbeperkt sporten weer mogelijk

De fitness is bij Fitland Mill dusdanig groot dat daarom reserveren voor de fitness per 1 juli niet meer verplicht is. We beschikken over hele ruime buitentrainingsfaciliteiten dus iedereen kan nagenoeg altijd terecht, waardoor binnen ook meer ruimte gecreëerd wordt. Goed nieuws voor iedereen die meerdere keren in de week wil komen. Iedereen is weer van harte welkom! Wil je zeker zijn van een groepsles, reserveer dan toch even.

Kleedkamers en douches

Omkleden in de kleedkamers kan en douchen is mogelijk met de 1,5m afstand. Wij verzoeken echter iedereen om de eerste maand zoveel mogelijk thuis te douchen, zodat we de ingebruikname kunnen faseren.

Waarom is sporten zo belangrijk?

Sporten heeft een belangrijke invloed op je gezondheid. Het is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je mentale staat. Door regelmatig te bewegen zit je lekkerder in je vel, verbetert je immuunsysteem en worden je spieren sterker, waardoor je blessures kunt voorkomen. Wij vinden het belangrijk om je hiermee optimaal te ondersteunen. Bij Fitland gaan wij samen met jou kijken naar jouw doelen en wij gaan met jou aan de slag om het doel ook echt te bereiken. Wij zorgen samen voor een gezonde leefstijl!