Zonder publiek blijkt het voetbalspelletje als gekookte aardappelen zonder jus.

In een onwennige ambiance trad Juliana aan tegen Festilent uit het buurdorp Zeeland en de verwachtingen van Juliana waren hoog gespannen want er moesten punten vergaard woorden. Juliana kwam al in de eerste minuut tot een 100% kants om de score te openen maar het been van sluitpost Nick van der Horst bracht redding voor de gasten. Daarna bouwde Festilent een overwicht op zonder echt gevaarlijk te worden. Haverwege de eerste helft komt Juliana goed weg bij een pegel op de lat bij Juliana door een uithaal van Jochem Fleuren. Vlak daarop komt Boyd Heijnemans in scoringspositie maar de keeper wenste geen medewerking te verlenen. Juliana weet zich meer aan de druk van Festilent te onttrekken maar ook Jasper Bergmans moest in Millse zijde alles uit de kast halen om de blauwitten voor een achterstand te behoeden. Vlak voor rust valt dan toch een doelpunt voor de gasten, een klein gaatje in de defensie bleek genoeg voor Pepijn Schonenberg om Festilent op voorsprong te zetten. Op slag van rust wordt Juliana een strafschop onthouden maar de handsbal werd in de mêlee van spelers niet door de, overigens goed leidende, scheidsrechter gezien.

Na de thee gaat Juliana vol in de aanval en schiep ook wat kansen maar men faalde in de afwerking. Doordat Juliana steeds slordiger in de passing werd kreeg Festilent enkele grote mogelijkheden om verder weg te lopen bij Juliana maar ook dat bleek niet besteed aan de gasten. Trainer van Osch gooide een kwartier voor tijd het roer om door 3 wissels in te brengen waarbij Bas Kremers met zijn 16 lentes opzien baarde. De kwikzilvervlugge Bas zette gelijk de toon en er kwam meer elan in de ploeg. De tijd om het tij te keren bleek uiteindelijk te kort en moest Juliana deze middag wederom het hoofd buigen en met 0-1 het veld verlaten.

Na drie wedstrijden is Juliana de enige ploeg die al de andere teams boven zich ziet staan.

Opstelling: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren (74e minuut Rens van den Hoven) Guus Bastiaans, Juliën Cuppen. Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Justin Jacobs (74e minuut Bas Kremers) Vince van Reijmersdal, Andy Veld, Jord Thijssen ( 74e minuut Max Hermanussen), Boyd Heijemans
Scheidsrechter: Ron Kerkhof uit Nuland