De fusieclub uit onze gemeente had vorige week een vrij weekend, maar DWSH’18 gaat zondag op bezoek bij FC Uden.

Met weer veel nieuwelingen is de Udense ploeg wisselvallig aan het seizoen begonnen. Zo werd er afgelopen weekend verrassend met 4-2 verloren van tien spelers van Fiducia. Het is voor de ploeg van John van Geenen zaak om de eerste winstpartij van het seizoen te behalen. Bij een overwinning wippen de blauw-zwarten over FC Uden heen.

SES behaalde afgelopen zondag een knappe overwinning. Na twee zure nederlagen in de laatste minuten was er eindelijk de hard verdiende driepunter. Tegen SIOL, dat Juliana in Mill met 1-2 versloeg, kwamen de Langenbomers snel op achterstand, maar draaiden zij de wedstrijd om in een 4-2 overwinning. Aankomend weekend spelen de geel-zwarten uit bij koploper Cito. Met negen punten uit drie wedstrijden hebben de Ossenaren nog geen punt laten liggen. Een moeilijke klus lijkt aanstaande.

Na drie wedstrijden zonder positieve resultaten wacht zondag subtopper van vorig jaar Achilles Reek. Een hardwerkend team dat regelmatig de punten binnen sprokkelt. Hopelijk gebeurt dat zondag niet en kan de Millse ploeg met punten terug kan reizen. Scoren is het devies want alle drie de wedstrijden werden nipt verloren. Ook zondag was één doelpunt van Festilent genoeg voor de overwinning. Tijd voor punten!