De dames van Siebers/Klick’15 1 vertrokken op zondag 11 oktober al vroeg naar Mierlo. Om 10.30 uur klonk het fluitsignaal en startte de wedstrijd tegen Midako 1.

Al vroeg in de wedstrijd viel het eerste doelpunt aan de kant van de tegenstander. De aanval van Siebers/Klick’15 1 had direct antwoord en trok de stand gelijk. Vanaf dat moment namen de dames van Siebers/Klick’15 1 het initiatief: 1-2. Het duurde echter even voordat de aanval de korf wist te vinden. In het voorveld kregen de dames erg veel ruimte waardoor er veel van afstand geschoten kon worden. Tegenstander Midako 1 wist echter de vangpositie goed te pakken. Dat resulteerde in vele korte aanvallen aan de kant van Siebers/Klick’15 1. In het tweede gedeelte van de eerste helft leek het er echter op dat Klick’15 1 wat beter om wist te gaan met alle kansen die ze kregen. Door middel van drie afstandsschoten brachten zij de stand op 1-5.

Na de rust bleef het van belang dat de dames van Klick’15 1 gingen zoeken naar de juiste kansen. Er werden mooie aanvallen opgezet, de verdediging stond als een huis, er werd hard voor elkaar gewerkt en er waren kansen genoeg, maar de ballen wilden helaas niet vallen. Na 20 minuten gespeeld te hebben, was het de tegenstander die in deze tweede helft het eerst de korf wist te vinden: 2-5. Middels een wissel werd er meer schotkracht in de aanval gebracht en dat leverde het gewenste resultaat op. Met nog zes minuten op de klok wist Siebers/Klick’15 1 de voorsprong uit te bouwen. Eindstand: 3-8. Helaas kwamen de dames dus veel te laat op gang, maar wisten ze gelukkig wel de winst weer mee naar huis te nemen. Zondag 18 oktober spelen de dames om 13.00 uur thuis tegen DOT.