Na 3 verliesbeurten met het kleinst mogelijke verschil stond Juliana onderaan de ranglijst en was het zaak het tij te keren. Het verschil was wederom minimaal, maar dit keer wel in het voordeel van Juliana.

Achilles Reek had ook nog maar 1 punt gehaald, en startte vanaf het beginsignaal direct naar voren te voetballen. Juliana wist hier echter al in de 4e minuut van te profiteren toen Andy Veld halverwege de Achilles helft werd aangespeeld met een man strak in zijn rug. Andy profiteerde hier sterk van door in de aanname over zijn man heen weg te draaien, waardoor hij voor zichzelf een vrije doortocht creƫerde naar de vijandelijke doelman. Deze liet hij met een harde schuiver kansloos voor de 0-1. Achilles bleef de aanval zoeken en kreeg in de 10e minuut een enorme kans, de linker spits wer met een prima cross bal vrij voor Jasper Bergmans gezet. Jasper wist de harde inzet nog net genoeg met zijn vingertoppen te beroeren waardoor de bal via de binnenkant paal toch weer in zijn handen belandde. Weer 5 minuten later kreeg Achilles 3 corners op rij te nemen, de 3e corner kreeg Juliana niet goed weggewerkt en in een melee van spelers wist een van Achilles voorwaartsen de bal met een halve omhaal weer richting doel te krijgen, deze raakte echter tweemaal de lat alvorens deze achter het doel verdween. In de 18e minuut wist Juliana de voorsprong te verdubbelen toen een voorzet van Kevin van Casteren werd afgeslagen en op de 16 meter opgepikt door Justin Jacops. Deze nam goed aan en tussen een aantal benen door liet hij de Achilles doelman met een harde schuiver kansloos. In het restant van de eerste helft bleef Achilles de meest aanvallende ploeg maar Kreeg Juliana de beste kansen, het bleef achter bij 0-2.

In de 2e helft was het spelbeeld hetzelfde Achilles bleef de aanval zoeken en Juliana bleef gevaarlijk in de counter. Echter werd het voetbal naarmate de wedstrijd vorderde, mede door de warrig leidende scheidsrechter, steeds onzorgvuldiger. Een derde doelpunt bleef dan ook uit tot vlak voor tijd. Nadat Juliana de wedstrijd al meerdere keren had kunnen beslissen, was het Achilles wat nog terug leek te komen in de wedstrijd. Een matige terugspeelbal werd met de arm onderschept, maar vervolgens wel keurig met de voeten afgewerkt voor de 1-2. De scheidsrechter floot echter precies na 90 minuten af waardoor er geen slotoffensief meer kwam.

Juliana is nu opgeklommen naar de 10e plaats, en mag volgende week thuis tegen het nog ongeslagen Vesta, dat echter nog maar 2 wedstrijden gespeeld heeft, het puntenaantal proberen te verdubbelen.

Achilles Reek - Juliana Mill: 1-2 (0-2)
Scheidsrechter: Visser (Zeeland)
Doelpunten Juliana:
4' 0-1: Andy Veld
18' 0-2: Justin Jacops
Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Berry van Krijl, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Tom Heerbaart (68' Max Hermanussen), Jord Thijssen, Vince van Reijmersdal, Justin Jacops, Jelle Staal (76' Rens van den Hoven), Andy Veld