Het 43e Mills Biljarttoernooi wat gehouden zou worden in de eerste twee weken van februari, gaat zoals zo vele andere activiteiten helaas niet door. De organiserende commissie bestaande uit Jan Schraven, Arie Kuppen, Frans Maas en Jo Berents waren er helemaal klaar voor en hadden er zin in om er weer een mooi toernooi van te maken in Cultureel Centrum Myllesweerd.

“Als biljartliefhebbers is het een heel gemis om nu niet wekelijks een aantal keren te kunnen biljarten met de vaste maatjes of in competitieverband met je ploeggenoten,” vertelt Jo Berents. “De competities zijn ondertussen voor het hele jaar afgelast, wat denk ik gezien de niet al te rooskleurige situatie heel verstandig is. Hoe lang we nog verstoken blijven van deze gezellige tijdverdrijvende sport is nog een grote vraag. Wij wensen iedereen veel wijsheid maar vooral gezondheid in deze wel heel onzekere tijd. Hopelijk kunnen we elkaar over niet al te lange tijd weer aan de biljarttafel ontmoeten. Dat zou geweldig zijn.”

Foto Cor vd Weem: Dit is een foto van de winnaars van het Mills Biljarttoernooi 2020. Op de foto Ad van Katwijk, Wim Reijs, Jan van de Linden, Frans Jacobs en Jan Theunissen. Niet op de foto Herman Strik winnaar klasse D.