Tennisclub TOPIO nodigt u weer uit om in de zomer een balletje te komen slaan op ons prachtige tennispark aan de Vorleweg in Mill.

Wil je samen met iemand een balletje slaan bij Topio maar diegene is geen lid? Dat kan! Voor niet leden is het mogelijk om gedurende deze zomervakantie een zomerpas aan te schaffen. Een junior zomerpas is er al voor 25,00 en een senior zomerpas kost 35,00 euro. Je betaalt daarnaast een bedrag van 20 euro aan borg voor de pas, die je na afloop weer terugkrijgt als je de pas inlevert.

Met de zomerpas kun je vanaf 1 juni tot 1 september onbeperkt tennissen op onze banen aan de Vorleweg met dezelfde rechten als Topio-leden. Na 1 september wordt de pas geblokkeerd en moet deze ingeleverd worden voor het retour ontvangen van de borg.

Zomerpassen zijn vanaf eind mei verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn, Schoolstraat 39 in Mill.

Denk je er echter over om in deze coronatijd iets blijvends te doen op sportgebied dan nodigen we je uit om direct lid te worden bij Topio, voor slechts 65 euro tot het einde van het jaar. Dus voor iets meer dan het bedrag van een zomerpas plus borg. Dit is nog geen tien euro per maand. Je kunt het hele jaar door buiten tennissen, dus wat houd je tegen. Voor junioren geldt uiteraard een aangepast tarief van 35 euro tot aan de leeftijd van 18 jaar.

Als je daarover denkt, kijk dan eens op onze website www.topio.nl en meld je aan. Je vindt het inschrijfformulier onder de button “Lidmaatschap” in de kolom lid worden!

Wij hopen dat velen van dit fantastische aanbod gebruik zullen gaan maken om toch volop te kunnen sporten en uiteraard hopen wij dat we je blijvend kunnen verwelkomen als lid van TOPIO.