Kies je voor een renner die gaat voor het algemeen klassement (gele trui), of voor die van het punten- (groene trui) of bergklassement (bolletjestrui)? Of misschien voor een renner die gaat voor een etappeoverwinning ? Aan jou de keuze!

Ook dit jaar zal men weer mee kunnen doen met het Juliana Tourspel. De Tour de France start dit jaar op zaterdag 26 juni aanstaande in Brest (Bretagne) en finisht op zondag 18 juli op de Champs-Élysées in de hoofdstad Parijs. Opvallend in deze Toureditie is het relatief grote aantal tijdritkilometers, de vele Pyreneeënritten en de dubbele bestijging van de Ventoux in rit 11.

De voorbereidingen voor het Juliana Tourspel zijn in volle gang en de sponsoren zijn allemaal benaderd. Ondanks de ook voor hen moeilijke tijden doen ze weer volop mee en dankzij deze sponsoren is er een prachtig prijzenpakket samengesteld. In het Juliana Tourspel zijn er punten te verdienen voor iedere wielrenner in de top 10 uitslag van die dag. Door de juiste mix te maken van klimmers, tijdrijders en sprinters maak je kans op prijzen.

Bovendien kun je gratis deelnemen aan het ploegenklassement als je met 10 vrienden, collega’s, teamgenoten of familieleden deelneemt. Inschrijven kan minimaal een week voor aanvang van de Tour online via www.julianatourspel.nl of via de tourspelboekjes die dan op verschillende steunpunten in de regio klaarliggen. Voor slechts € 6,00 steun je de jeugd van Juliana Mill en speel je mee om prachtige prijzen. Nadere gegevens over o.a. de tijdstippen van inlevering van de lijst(en) volgen zo spoedig mogelijk. Volg hiervoor de publicaties in De Neije Krant, op Facebook en/of Instagram en op de website www.julianatourspel.nl.