Het kan en mag weer! Ook dit jaar gaat AV Olympus Land van Cuijk proberen om de Kuilenloop door te laten gaan. De Kuilenloop is een trimloop/loopwedstrijd over exact 5 en 10 km in en rondom het recreatiegebied De Kuilen in Langenboom. Net als vorig jaar zal Kuilenloop op een aantal punten anders zijn dan voorgaande jaren.

Allereerst is er een maximum gesteld van 300 personen die aan de Kuilenloop kunnen deelnemen. Verder zal er een ‘vloeiende start’ zijn op basis van de verwachte eindtijd van de deelnemers. Deelnemers starten dus in kleine groepen kort achter elkaar. De rangschikking in de uitslag zal plaatsvinden op basis van de netto gelopen eindtijd.

Om de vorming van grotere groepen deelnemers tegen te gaan is er geen omkleedgelegenheid of ruimte om spullen achter te laten. Deelnemers worden verzocht startklaar naar de Kuilenloop komen. Er is geen prijsuitreiking, eventueel gewonnen prijzen worden achteraf toegestuurd. Verder is er geen mogelijkheid tot na-inschrijving op de wedstrijddag zelf. Kijk voor nog meer informatie of om in te schrijven op de website www.kuilenloop.nl.

De Kuilenloop op zondag 5 september om 11.00 uur: een mooie gelegenheid om weer eens te kijken hoe je er voor staat!