Op 18 september start de competitie van MHV’81 dames 1. En ook nu weer spelen zij in de 1e divisie, het op 1 na hoogste niveau van Nederland.

Deze dames worden ondersteund door diverse betrokken Millse ondernemers, onder aanvoering van hoofdsponsor Albert Heijn Mill, maar ook Verweijen ICT, Zwedak zwembadbouw en Hetadvies.nl. Daar is nu een oude bekende aan toegevoegd, namelijk Fitland Mill, in combinatie met www.bedrijfsfitnessabonnement.nl en Entreo. Fitland zorgt dat onze dames, naast hun zaaltrainingen in staat zijn om nog fitter te worden door het aanbieden van krachttrainingen. Fitland Mill biedt als geen ander daar de optimale mogelijkheden voor. Fitland werkt daarnaast ook nog samen met Fysiosupport om zo de dames waar nodig op maat te kunnen begeleiden. Een samenwerking waar we trots op zijn!

Naast Fitland Mill is ook Entreo betrokken: een digitaal en heel uitgebreid platform voor alles op het gebied van voeding en beweging. Entreo brengt sportlocaties, sporters en bewegers en werkgevers bij elkaar. Zo worden werknemers aangemoedigd om meer te bewegen door allerlei challenges. Kijk op de website www.entreo.nl voor meer informatie. De moeite waard!

Onze dames beginnen zo fit en enthousiast aan het nieuwe seizoen. Op 25 september om 20.00u is de eerste thuiswedstrijd in de Looierij. Supporters zijn van harte welkom. Voor meer informatie, ook over eventuele coronamaatregelen: kijk op www.mhv81.nl.