Vol positieve energie stattte JES/Klick’15 1 de wedstrijd tegen koploper ODIO 1. De dames zette de stijgende lijn van vorige week voort, want JES/Klick’15 1 kwam al vroeg in de wedstrijd op een 2-0 voorsprong. ODIO 1 bood weerstand, maar JES/Klick’15 1 had het zowel aanvallend als verdedigend goed onder controle. In de aanval was het baltempo hoog en werden de doelpunten goed afgemaakt. Toch wist ook ODIO 1 de korf twee keer te vinden in de eerste helft. JES/Klick’15 1 vergrootte de voorsprong en de dames gingen met 6-2 de rust in.

Toch was de wedstrijd nog niet gespeeld. In de rust werd benadrukt dat ODIO 1 niet op zou geven en er alles aan zou doen om terug te komen in de tweede helft. JES/Klick’15 1 diende dus vanaf de eerste minuut gefocust te blijven. De dames van JES/Klick’15 maakten deze belofte waar. Middels een afstandsschot en een strafworp werd de voorsprong uitgebreid naar 8-2. Met nog 20 minuten op de klok verliep het voor JES/Klick’15 steeds moeizamer. Met name de aanval kwam er niet goed uit. De verdediging daarentegen wist gefocust te blijven en hebben het lang dichtgehouden. In de laatste fase van de wedstrijd werd er aan beide kanten slechts nog een keer gescoord. Eindstand: 9-3. JES/Klick’15 1 wint overtuigend en raakt steeds beter op elkaar ingespeeld. Op naar donderdag. Dan speelt het team de derde ronde voor de beker tegen Peelkorf 1 om 20.00 uur in Ysselsteyn.