Na drie overwinningen is ook het vierde duel in de competitie door de handbaldames van MHV gewonnen. Dit keer tegen DSS uit Heemskerk. De Millse ploeg kwam vroeg op voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. Hierdoor blijft het team de ongeslagen status behouden. Na vier wedstrijden heeft de ploeg van coaches Van den Akker en De Gier acht punten en daarmee staan ze op de tweede plaats.

MHV zette direct de toon in de wedstrijd. Na een kwartier spelen stonden de dames met 12-2 voor. Mede door wederom goed keeperswerk in de eerste helft van Nienke van de Boom. Daarna kwamen er te veel schoonheidsfoutjes in het spel van MHV, zowel in de aanval als in de dekking. DSS kwam hierdoor iets dichterbij, maar MHV kwam niet in het gevaar. Via 15-7 stond na een half uur 20-9 op het scorebord.

In de tweede helft werd snel en goed spel afgewisseld met veel afspeelfouten, waardoor DSS binnen twaalf minuten terugkwam tot 25-20. Vanaf dat moment liet MHV de tegenstander uit Heemskerk niet meer dichterbij komen en nam zelfs weer een grotere voorsprong. Met nog tien minuten te spelen was de stand 30-22 in het voordeel van MHV. De dames uit Mill speelden de wedstrijd goed uit. De goed spelende Lieke van Baal maakte de vijfendertigste goal in de wedstrijd. Voor Van Baal was het het dertiende punt in dit duel. Na 60 minuten was 35 -28 de einduitslag.

Volgende week reist de Millse ploeg af naar Raalte. Op zaterdagavond 16 oktober is het tweede team van Kwiek de tegenstander. Zij staan op dit moment eerste op de ranglijst, vanwege een beter doelsaldo. Om 20:30 uur klinkt het startsignaal in sporthal Tijenraan. Hopelijk komen veel supporters de dames van MHV aanmoedigen.