SES reisde zondagmiddag af naar Megen voor de vierde competitiewedstrijd van het seizoen. Het bleek een makkelijke middag te worden voor de mannen van Robert van Mierlo. De wedstrijd eindigde in een flinke score van 0-5.

In de beginfase van de wedstrijd nam SES al snel het initiatief. Vanaf minuut 1 was het SES die de bal goed rond liet gaan, maar van grote kansen was nog geen sprake. Tot aan de 18de minuut. Sebe van Huisseling wist de verre hoek te vinden na een uitstekende actie van Han Rijkers aan de rechterkant: 0-1. Het spelbeeld veranderde niet veel. SES veel in balbezit en hier en daar wat kleine kansjes. 5 minuten voor rust was het weer raak. Een prachtige lange pass van achteruit van Jari Lukassen belandde bij de diep lopende Sebe van Huisseling. Hij ging 1 op 1 met de debuterende keeper, Job van Overveld (16 jaar) aan Megense kant, en tekende voor zijn tweede doelpunt van de wedstrijd: 0-2. En alsof het nog niet genoeg was werd het ook nog 0-3 voor rust. Uit een vlijmscherpe counter maakte Niek Nooijen de derde, na een goede bal van Han Rijkers door het centrum van de verdediging.

Na rust begon erg slordig. Beide ploegen hadden veel balverlies en creëerde weinig kansen. Tot een kwartier voor tijd, toen Rik Kremers de bal voor zich op kon drijven. Hij beproefde zijn geluk door een schot van een meter of 25 af te vuren op het doel van Ulysses. Met wat hulp van de ongelukkige keeper rolde de bal door zijn benen de goal in: 0-4.
Hierbij bleef het nog niet. Een paar minuten later wist ook Tieme Kuppen zijn doelpuntje mee te pikken. Na een combinatie met invaller Jordi Verstegen, legde Tieme de bal onder in de verre hoek: 0-5. SES kon hierna de score nog verder uitbouwen, maar spaarde Ulysses. Het werd ‘slechts’ 0-5 tegen een erg matig Ulysses.

Ulysses - SES: 0-5 (0-3)

18. Sebe van Huisseling 0-1
38. Sebe van Huisseling 0-2
44. Niek Nooijen 0-3
75. Rik Kremers 0-4
78. Tieme Kuppen 0-5

Scheidsrechter: Pierre-Leon Cornelissen