Alle wedstrijden die zaterdag 16 oktober door de teams van vollan'65 gespeeld zijn waren thuiswedstrijden. De rest van de meisjes- en damesteams had deze zaterdag een rustdag. De eerste wedstrijd werd om 2 uur gespeeld door de Meiden B1 dit was tegen Were-DI MB2. Het was geen lange wedstrijd en een snelle winst voor het team van Vollan. Alle sets werden gewonnen en de tegenstanders hebben in totaal maar 27 punten kunnen scoren. De service van Vollan was zeer sterk en daar kon de tegenstander niet tegenop.

Daarop volgde de wedstrijd van Vollan'65 Dames 4 tegen Saturnus dames 6 uit Uden. De eerste set begon vrij spannend, maar werd gewonnen door Saturnus. In het team uit Langenboom is het spelen met een nieuw systeem lastig, maar toch gingen ze dit proberen in de 2e set. Door de chaos daarvan hebben ze de tweede en derde set ook laten liggen. In de 4e set werd de tegenstander vermoeid en liep het systeem beter bij Vollan waardoor ze deze set wel gewonnen hadden met 25-18.

De laatste wedstrijd werd gespeeld door Vollan Dames 3 tegen VCP dames 3. De tegenstander was een stukje groter en ouder als het team van Langenboom, maar dit schrikte niet af. De service van de tegenstander was enorm sterk waardoor de dames niks te zeggen hadden over de bal. Dit resulteerde in een stand van 25-6.... Maar de dames gaven niet op, de 2e set ging al stukken beter maar werd ook gewonnen door VCP. In de derde set hadden de meiden van Vollan zoveel strijdlust
waardoor de set wonnen met 25-21. De meiden juichte alsof ze kampioen waren geworden, zó blij waren ze met een puntje. Echter was VCP in de 4e set weer stukken sterker dan Vollan waardoor de eindstand 3-1 is geworden en de winst voor VCP was.

Ook zijn er door de mini's zondag nog wedstrijden gespeeld in Boxmeer. Vollan'65 N5 heeft 2 wedstrijden mogen spelen eentje tegen Vocala en de ander tegen VC Volt. Beide wedstrijden zijn helaas verloren, maar de wedstrijd tegen VC Volt was mega spannend, jammer dat ze geen puntje konden pakken. Vollan’65 N6 heeft ook 2 wedstrijden mogen spelen, deze hebben ze beiden met een gelijkspel geëindigd. De eerste wedstrijd tegen Flamingo's liep erg gelijk op en was spannend. In
de wedstrijd tegen Havoc was de tegenstander in de eerste set duidelijk beter, maar in de 2e set heeft vollan toch weten te winnen.

Wij wensen alle teams die dit weekend mogen spelen veel succes!