Afgelopen zaterdag hebben de teams van Vollan’65 uit Langenboom weer een aantal wedstrijden gespeeld. De dames 4 van Vollan speelde uit in Uden tegen hetzelfde team als waar ze de week ervoor van verloren. Hierdoor hadden ze extra motivatie deze week de puntjes mee naar huis te nemen.

De eerste set hebben ze helaas verloren, maar de 3 sets daarna wonnen ze overtreffend. Ze gingen met een tevreden gevoel en 4 puntjes terug naar Langenboom. Twee spelers mochten gelijk door naar Venray om mee te spelen met dames 3, waar ze last hebben van meerdere geblesseerden. Dames 3 had niet hun dag, ze speelde tegen ActiveRooy dames 3. De eerste set hebben ze gewonnen, maar de sets daarna zaten niet mee, waardoor ze uiteindelijk 3-1 verloren.

Dames 1 mocht naar Schaijk tegen Peter Peters/TSR dames 1, de koploper. De eerste set zat er weinig beleving in waardoor hij eindigde in 25-9 verlies. De tweede en derde set zat Vollan al stukken beter in hun spel en toonden meer tegenstand, ondanks dat verloren de dames toch. De 4e set was de tegenstander slordig waardoor Langenboom won met 25-20. Dames 2 speelde een thuiswedstrijd tegen SVS dames 1. De wedstrijd was mega spannend, de eerste set wisten ze te winnen met een stand van 25-17. Echter verloren ze de tweede set met 19-25. De laatste twee sets waren in de handen van Vollan met twee keer de spannende uitslag van 26-24. Hierdoor staan ze op een mooie 3e plek in de competitie. De meisjes C1 Apollo/Vollan’65 speelde zaterdag tegen VC Montagnards C1, het beloofde een spannende wedstrijd te worden doordat Montagnards 2de stond en Apollo/Vollan 1ste. De eerste set won de tegenstander helaas met 25-22, maar de set erna wisten ze hen terug te pakken met 25-18, wat resulteerde in een tussenstand van 1-1 in sets. Helaas was de tegenstander uit Bergen de derde set stukken beter. De laatste set hadden de meisjes genoeg strijdlust om er een 5e set van te maken, maar dit lukte helaas niet. De eindstand werd 3-1 voor de tegenstander.

Hoewel Vollan’65 en Apollo Mill een paar gemixte teams hebben was van een samenwerking niet te spreken tijdens de wedstrijd tussen Apollo MB2 en Langenboom MB1. Het team van Vollan wist alle sets overtuigend 25 punten te scoren tegen Mill. Ook het team Meisjes C1 wist zaterdag zo overtuigend te winnen. Ze speelde tegen het team wat laatste staat in de competitie: Were-Di MC 1. In totaal wist de tegenstander maar 53 puntjes te scoren en Vollan 100. De meiden staan nu op een mooie 2e plek in de competitie.