Op de laatste zondag in oktober ging Juliana op bezoek bij Ulysses in Megen. In de Juliana selectie ontbraken maar liefst 17 spelers. Desondanks werd het een prettig middag in Megen.

Al in de 2e minuut opende Juliana de score. Op links werd Justin Jacops diep gestuurd, die vanaf de achterlijn voorzette. Bij de 1e paal wist Boyd Heijnemans de bal nog te toucheren. Da bal viel vervolgens voor de voeten van Jord Thijssen die binnen de vijf meter eenvoudig kon binnenschuiven. In de 5e minuut werd de score al verdubbeld. Na een snelle combinatie, wederom op links, werd Jelle Staal in de zestien aangespeeld. Had hij net daarvoor nog een kans gemist, ditmaal schoot hij wel raak. Eerst kapte hij zijn man keurig uit, om daarna via de keeper binnen te schieten. In de 11e minuut kon Ulysses iets terug doen. Bij een lange bal van de keeper, werd in de Juliana defensie vooral naar elkaar gekeken. De bal schoot vervolgens door, en kon eenvoudig worden afgewerkt, 1-2. Ulysses bleef echter achterin open huis houden, in de 17e minuut bracht Juliana de marge weer op 2. Een vrij trap van Jelle Staal, werd bij de tweede paal diagonaal ingekopt door Boyd Heijnemans, voor de 1-3. Na een half uur werd het 1-4, weer werd Jelle Staal gevonden aan de rand van de zestien, hij zette eenvoudig zijn tegenstander opzij, om vervolgens de bal in de lange hoek te krullen. In de 37e minuut kon ook Justin Jacops zijn doelpunt meepikken. Hij kwam vanaf de zijkant naar binnen en schoof de bal vervolgens haaks langs de doelman in de korte hoek voor een 1-5 ruststand.

In de tweede helft had Ulysses de zaakjes verdedigend iets beter voor elkaar. Daarbij kwam ook dat Juliana wat gemakzuchter en soms ook zelfzuchtiger werd. Het kreeg nog wel wat kansen, maar kwam niet meer tot scoren. Het slotakkoord was zelfs voor Megen, in de 83e minuut ontsnapte men op links aan buitenspel waarna de iendstand van 2-5 op de borden werd gebracht.

Ulysses - Juliana: 2-5 (1-5)
Scheidsrechter: D. Cortenbach