Zondag 31 oktober speelde JES/Klick’15 1 de returnwedstrijd tegen VMS’21. Het eerste doelpunt viel aan de kant van de tegenstander. Direct daarna maakte JES/Klick’15 1 de gelijkmaker. Verdedigend hadden de dames het redelijk onder controle. Aanvallend werden er mooie kansen gecreëerd die helaas niet werden afgemaakt. Na een 1-3 achterstand kwamen de dames van JES/Klick’15 1 sterk terug. Ruststand: 4-5. In de tweede helft lukte het JES/Klick’15 1 niet om de wedstrijd te kantelen. VMS’21 1 bleef daarentegen wel scoren en breidde hun voorsprong direct na rust uit: 4-7. Met een aantal mooi uitgespeelde kansen probeerde JES/Klick’15 1 in de wedstrijd te blijven, maar dat was helaas niet genoeg. De wedstrijd eindigde in een stand van 6-10. De seizoensafsluiting is op dit moment in volle gang. Aankomende week hebben de meiden een weekje rust om vervolgens vol goede moed de binnencompetitie te starten.

Laatste winst van het seizoen behaald door Jes/Klick 2

Jes/Klick 2 start de laatste wedstrijd van het buitenseizoen met een sterke aanval. Binnen de eerste 30 seconden krijgt het aanvalsvak door een overtreding de eerste strafworp. Deze zit meteen raak. Het team had vooraf gezamenlijk een doel gesteld om meteen sterk te starten; zij kwamen hun belofte na. Een korte vijf minuten daarna wordt ook het tweede doelpunt gescoord door een korte kans. Helaas herpakt VMS 2 zich snel en maakt de 2-1 ook met een korte kans. Het aanvalsvak van Jes/Klick’15 2 blijft gedurende de hele eerste helft erg sterk, en na een lange aanval zit dan ook eindelijk de welverdiende 3-1. Twee minuten later volgt ook het volgende afstandsschot en staat het 4-1. Door een te enthousiaste verdedigingspoging krijgt de tegenstander een strafworp. Deze wordt geraakt. VMS 2 doet nog een laatste poging voor de rust om terug te komen en scoort een minuut voor de rust een ver afstandsschot. Niet lang na het startsein van de tweede helft krijgt Jes/Klick 2 een vrije worp en deze wordt gescoord. Na nog een overtreding van VMS 2 krijgen de dames een strafworp. Ook deze is raak! Het staat nu 6-3. Halverwege de tweede helft wordt er door onze aanvalsters nog een keer gescoord. Hierna zien de dames de winst al voor zich, waardoor er helaas toch nog 3 doelpunten zijn doorgelaten. De spannende laatste wedstrijd van het buitenseizoen eindigt met een welverdiende winst voor Jes/Klick 2 met 7-6.