Huis en tuin gaan goed samen! Twee regionale ondernemers Bouwbedrijf Trienkens uit Boekel en Eric Janssen Tuinen uit Mill hebben gezamenlijk gezorgd voor nieuwe teamkleding voor MHV heren 1.

Vorig seizoen was er sprake van een valse start. De nieuwe teamkleding was nog niet uitgepakt toen de competitie werd stil gelegd. Dit seizoen zijn we weer met goede moed van start gegaan. Ons herenteam bestaat uit een mix van spelers uit Mill, Boekel en Uden en is op dit moment, na het stoppen van het ‘oude’ herenteam, nu eerste en enige seniorenheren team. Daarnaast hebben we twee jongensteams in de jeugd B en C, dus voor de nodige aanwas wordt de komende jaren gezorgd. Wat betreft gezelligheid en ‘derde helft’ kan heren 1 zich prima meten met zijn illustere voorgangers bij de club. Op sportief vlak is er nog meer dan genoeg groeipotentieel.

Sponsor bouwbedrijf Trienekens is een middelgroot en allround bouwbedrijf in de regio. Aan het roer van het bedrijf staat Millenaar Jurgen Kremers. Sponsor Eric Janssen Tuinen uit Mill ontwerpt tuinen, zorgt voor de aanleg en het onderhoud. Beide bedrijven kenmerken zich door het leveren van kwaliteit en klantgerichtheid. MHV’81 is blij met de steun van deze twee ondernemers.