Zoals velen al hebben gehoord is er een nieuwe maatregel ingevoerd waardoor amateursport na 17:00 niet meer is toegestaan. Dit betekend dat er doordeweeks niet meer getraind kan worden.

Ook heeft de Volleybalbond bekend gemaakt dat alle wedstrijden van het huidig kalender jaar komen te vervallen. Voor ons als Vollan betekend dit dat ieder team één trainingsmogelijkheid krijgt per weer, op de zaterdag. Afgelopen zaterdag was daarom laatste competitiedag van dit jaar, hoewel de teams op moment van spelen daar nog niet bewust van waren.

De Vollan Dames 4 mochten uit tegen VC Montagnards D2. De meiden wisten de wedstrijd met 3-1 te winnen, waardoor ze nu 2e zijn geëindigd in de competitie. De meiden van de MC1 hadden precies hetzelfde, zij wisten ook met 3-1 te winnen tegen Donki Sjot en zijn ook 2e in de competitie geworden. Onze meiden B1 hebben hun laatste wedstrijd dik weten te winnen tegen Saturnus mb1 Uden. Omdat het team zoveel won dit seizoen was er maar één team beter en zijn ze 2e geëindigd.

Bij de Dames 2 loopt de competitie als het goed is nog door tot April, dus zij hebben op dit moment nog geen definitieve einduitslag. Afgelopen zaterdag mochten ze tegen de koploper, Were-di Dames 2, spelen in de Wis. De tegenstander was duidelijk beter en wonnen daarom de eerste 3 sets, maar in de 4e set won Vollan met 25-18.

Ook hebben de mini’s niveau 5 en 6 zondag een aantal wedstrijden gespeeld in Sint Anthonis. Vollan N5 1 speelde 3 wedstrijdjes, zij speelde 2 hiervan gelijk en 1tje verloren ze jammer genoeg.
Vollan N6 1 had de eerste wedstrijd gewonnen, maar het 2e wedstrijdje verloren ze helaas.