De dames van JES/Klick’15 2 maakten zich al vroeg in de ochtend van het Sinterklaasweekend klaar voor de wedstrijd tegen KVC 3. JES/Klick’15 2 kreeg het eerste doelpunt van KVC 3 al snel om de oren. Na een kwartier viel de 1-1 voor JES/Klick’15 2. De aanvallen liepen goed, de dames zagen elkaar in het veld en waren KVC 3 soms te slim af. De dames van JES/Klick’15 2 hielden de hoofdjes omhoog en kwamen op een voorsprong. Ook trainer/coach Kocher Majid hielp de dames de rust te laten bewaren. De ruststand: 3-3.

Na de rust begonnen de dames van JES/Klick’15 2 weer fel. De aanval probeerde de uitbal om de dames van KVC 3 te slim af te zijn. Hieruit werden mooie kansen gecreëerd. Helaas pakte KVC 3 na een aantal afstandsschoten de leiding. De verdediging liep goed en de dames van JES/Klick’15 2 hadden ze goed te pakken. In de aanval werden veel kansen gecreëerd. Deze kansen mochten helaas niet baten. JES/Klick’15 2 zette alle zeilen bij en bleef fel. De dames van KVC 3 namen de overhand en maakten de kansen mooi af. Eindstand: 9-5. Volgende week spelen de dames van JES/Klick’15 weer een thuiswedstrijd in Boekel. Helaas ook dit keer zonder publiek. We hopen het publiek snel weer te mogen uitnodigen bij onze wedstrijden.