SES won vrij gemakkelijk met 2-0 van de ploeg uit Mariaheide. Waar SES in de voorgaande jaren toch vaak moeite had met SC Mariaheide, was het deze middag anders. Ook door een dom gepakte rode kaart voor protesteren van de uitploeg.

SES startte sterk, had veel balbezit en probeerde te voetballen. Dat resulteerde na twee minuten al in een doelpunt voor de ploeg van Robert van Mierlo. De vrije trap van Rik Kremers, die op het eerste oog een makkelijke prooi leek voor de keeper van Mariaheide, werd losgelaten door de keeper. Niek Nooijen, die vandaag in de spits mocht starten, scoorde dan ook echt een spitsengoal. Hij was er snel bij en tikte de bal binnen: 1-0. Vervolgens was het spelbeeld hierna hetzelfde. SES speelde de bal goed rond en creëerde hier en daar een kansje, maar tot hele grote kansen kwam het niet. Na een half uur spelen kwam SCMH toch ook steeds meer aan de bal en kregen nog een grote kans. Jon de Klein laat een hoge bal los en de bal was voor het intikken, maar de bal wordt naast geschoten.

De tweede helft begon SES weer sterk met een flinke druk op het doel van SCMH. Vijf minuten na rust kreeg SES weer een vrije trap op randje 16.
Dit is weer een klusje voor Rik Kremers, die hem deze keer zelf bekeken onder in de hoek plaatst. Keeper kansloos en SES bouwde de score uit naar 2-0, geen vuiltje aan de lucht dus. Er was al helemaal geen vuiltje meer aan de lucht toen SCMH rood pakte. Dave van Doorn kreeg geel voor protesteren en leert hier zijn lesje nog niet uit, want hij bleef maar doorgaan met protesteren en ontvangt zelfs zijn tweede gele kaart in tien seconde. Mariaheide kon dus door met tien man. Daardoor was de wedstrijd wel gespeeld. SES speelde de wedstrijd rustig uit en SCMH kan geen vuist meer maken. Het geloof leek ook weg bij de uitploeg en het laatste half uur werd zo uitgespeeld met hier en daar wat kansje voor SES, maar niet veel spektakel meer. Een zorgeloze middag dus voor SES, die nu kunnen genieten van het feestje in de kantine.

SES - Ulysses: 2-0 (1-0)
2. Niek Nooijen 1-0
53. Rik Kremers 2-0