In Ravenstein speelde SES en VESTA’19 een belangrijke wedstrijd om de vierde plek. Een interessante wedstrijd was het gevolg, waarbij beide partijen genoeg kansen creëerden om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Uiteindelijk trok SES aan het langste eind en nam drie punten mee naar huis, na een 1-2 overwinning.

Je kon direct zien dat het een interessante wedstrijd ging worden. Op het middenveld werd hard gevochten om de bal en je hoefde niet lang te wachten tot de eerste kansen kwamen. Op het begin nog vooral voor SES. In de 17e minuut kreeg SES geen penalty toen het leek alsof VESTA-verdediger Rob Megens in een scrimmage de bal tegenhield met zijn arm. De strafschop werd negen minuten later wel gegeven aan de andere kant. Jeroen Zegers ging slim liggen bij een lichte aanraking en versierde daarmee de strafschop die Jordy de Loyer kon verzilveren, 1-0. Lang kon het team uit Ravenstein niet genieten van de voorsprong. SES reageerde direct met flitsende aanvallen. SES-rechtsbuiten Plom Bens ‘chipte’ de bal perfect op het hoofd van Tieme Cuppen, die de bal binnen knikte, 1-1.

Na de rust was het onverminderd spannend. SES hervatte sterk de wedstrijd en scoorde binnen tien minuten. Han Rijkers had een bekeken steekpass in huis om Plom Bens weg te sturen. De snelle buitenspeler was er eerder dan de keeper en tekende voor de 1-2. Ondanks de voorsprong was het daarna VESTA’19 die de druk opvoerde en op jacht ging naar de gelijkmaker. Jordy Zegers had een grote kans om hier voor te zorgen, maar in plaats van af te leggen op zijn teamgenoot, schoof hij de bal voorlangs. Het dichtstbij een doelpunt was VESTA’19 toen SES-keeper Jon de Klein een inzet op de lijn tegenhield, echter waren de spelers uit Ravenstein er van overtuigt dat de bal over de lijn was geweest. Na overleg met de grensrechter besloot scheidsrechter Habraken geen doelpunt toe te kennen. Verder bracht het slotoffensief van VESTA’19 het Langenboomse team niet meer in verlegenheid en floot de scheids af.

VESTA’19 - SES: 1-2 (1-1)