Op zondag 10 april speelde JES/Klick’15 1 de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen Roka 1. Om 16.45 uur klonk het fluitsignaal in Reuver.

Roka 1 kwam fel uit de startblokken. De tegenstander was gebrand om de punten in huis te houden. Het was dan ook Roka 1 die de score wist te openen: 1-0. Vrij snel daarna maakte JES/Klick’15 1 de gelijkmaker. Na een slordige 15 minuten kwamen de dames van JES/Klick’15 1 wat beter in de wedstrijd. De dames wisten de 2-5 voorsprong te pakken. Roka 1 gaf niet op en bleef knokken voor elke bal. JES/Klick’15 1 behield echter de voorsprong. Voor rust wist Roka 1 nog 1 keer te scoren. JES/Klick’15 1 kon de korf ook steeds beter vinden en maakte 1 minuut voor rust de 3-8.

Na rust was het zaak om direct het initiatief te pakken en dat deden de dames. Roka 1 kon JES/Klick’15 1 niet meer bijbenen. De sportieve wedstrijd werd goed uitgespeeld. Dit betekent dat de dames van JES/Klick’15 1 nu definitief ongeslagen kampioen zijn. Volgende week dinsdag, 12 april, staat alweer de eerste training van de buitencompetitie op de planning. Hopelijk zet JES/Klick’15 1 deze stijgende lijn ook in de buitencompetitie door.