SES Langenboom heeft zonder noemenswaardige problemen op 2e Paasdag de thuiswedstrijd tegen NLC in winst weten om te zetten. Na een doelpuntloze eerste helft, werd het uiteindelijk 2-0 voor de Langenboomse formatie. Hier was niets op af te dingen.

SES zette vanaf het eerste fluitsignaal direct hoog druk. De verdediging van Lith had hier duidelijk moeite mee, en kwamen eigenlijk amper over de middenlijn in de eerste 20 minuten. SES kon daar aanvankelijk ook weinig tegenoverstellen. Een schot van Tieme Cuppen kwam nog het dichtst bij een doelpunt, zijn inzet ging voorlangs. SES bleef de bovenliggende partij, maar de laatste pass ontbrak steeds. Tot net voor rust. Han mistte oog in oog met de doelman en nog geen minuut later gebeurde hetzelfde met Tieme, ook hij kon vrij inschuiven, maar de doelman had een puike redding in zijn mars.

Na de thee bleef de thuisploeg de betere ploeg. Inzetten van wederom Tieme Cuppen en Niek Nooijen gingen echter naast de goal. In de 60ste minuut dan eindelijk de verdiende voorsprong. Uit een penalty, na hands, schoot Melvin van de Elzen keurig in de rechteronderhoek. Nog geen minuut later brak Melvin door vanaf link. Zijn schot was goed, werd in eerste instantie nog gekeerd, maar was kansloos op de rebound van Plom Bens, 2-0. Wedstrijd beslist. De score had nog hoger uit kunnen vallen, maar vooral Melvin van de Elzen had zijn vizier niet op scherp staan. Het enige wapenfeit van NLC was een schot van ver op de lat, maar SES haar overwinning kwam nooit meer in gevaar.

SES - NLC: 2-0 (0-0)
'66 Melvin vd Elzen 1-0
'68 Plom Bens 2-0