Het eerste team speelt nog altijd mee voor het kampioenschap. Joep Hanssen, Wik van Summeren en Dion van Kessel speelden gelijk tegen de mede concurrent HTTC. In een gelijk opgaande strijd werden de punten uiteindelijk eerlijk verdeeld. Joep en Dion waren de sterkste spelers aan de kant van Taflan/Revanche met twee overwinningen. Wik won één enkelwedstrijd. De eindstand was dus 5-5.

Het tweede jeugdteams peelde met Siss van den Bogeart, Tyge van der Linden en Nienke van der Ven. Tyge was op dreef met drie overwinningen. Ook Nienke speelde een sterke wedstrijd en won tweemaal. Helaas wist Siss niks te winnen. Al met al een mooie 7-3 overwinning

Het eerste team had het veel lastiger dan onze jeugdspelers. Jan van der Linden, Rico Baars en Marco de Klijn verloren met 9-1 van Irene uit Tilburg. Jan wist de eer te redden door één enkelwedstrijd te winnen.

Ook het tweede team had het zwaar. Kevin Pluk, Daan Jans en Joan Arts speelde tegen het sterke Cevelum. Kevin kwam deze avond net te kort voor een overwinning. Daan wist één enkelwedstrijd te winnen. Joan speelde erg sterk en won twee enkelwedstrijden. Al met al een 3-7 verlies.

Taflan 3 speelde in de vertrouwde opstelling met Rene van Dijk, Juan-José van der Linden en Jurgen van de Broek. Rene speelde weer een sterke wedstrijd en won twee keer. Juan en Jurgen wonnen beide één keer. Al met al een 4-6 verlies.

Taflan 4 speelde deze week gelijk. Wiljan Toonen was de kartrekker voor Taflan. Hij won twee van de drie enkelwedstrijden. Frans de Gruiter en Jan Verstegen wonnen beide één keer. Al met al een 5-5 eindstand. Een mooie score tegen een sterke tegenstander.

Het vijfde team speelde tegen de nummer laatst en dat zag je ook in de uitslag. Josina van Ras, was verassend de sterkste speler met drie overwinningen. Riky Sommers won tweemaal net als Guus Lely.

Vooruitkijkend staat er vooral voor de jeugd van Taflan 1 en Taflan 4 nog iets op het spel. Het eerste team zal terugkomen uit de landelijke competitie. Zaterdag 30 april is de laatste thuiswedstrijd voor de liefhebbers. Taflan 4 moet er alles aan doen om niet te degraderen. Ze staan er goed voor maar er mag niks fout gaan.