Na een lang seizoen moest Juliana maandag 6 juni een lange weg afleggen om de laatste wedstrijd te spelen tegen NLC'03. Er stond voor beide ploegen weinig meer op het spel dan de eer van de overwinning.

NLC'03 verkeerde lang in degradatie nood, maar had zich in de afgelopen weken knap veilig gespeeld. Juliana daarentegen verkeerde al het hele seizoen in de middenmoot en daar zou men ook blijven, wat de uitslag ook zou worden. Dat er niets meer op het spel stond was duidelijk te merken. Beide ploegen wilden wel voetballen, maar niet tot het uiterste gaan. Na wat kleine kansjes over en weer was de grootste kans voor Juliana. Een goede voorzet van links werd eerst op de paal gekopt, waarna de rebound op de lat verdween, en zo een doelpunt werd voorkomen. Een kleine 10 minuten voor de rust was het NLC'03 wat op voorsprong kwam door een snel uitgevoerde counter en mistasten in de Millse defensie kon één van de NLC'03 met een lage schuiver van net binnen de zestien de 1-0 aantekenen.

In de tweede helft ging Juliana nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, en drong het NLC'03 terug. Op wat spaarzame momenten na wist NLC'03 dan ook nauwelijks meer van eigen helft te komen. Juliana kwam echter menigmaal niet veel verder dan het vijandelijk strafschopgebied. Lukte het een keer wel dan was er altijd wel een uitgestoken been of lichaam wat succes voor Juliana wist te voorkomen. Hierdoor bleef de 1-0 stand op het bord en eindigde Juliana de competitie op een kleurloze 8e plaats.