Staand v.l.n.r.: Maarten Zwakhoven, Edo Sprokholt, Wessel Merkus, Bart van Hees, Kay Merkus, Mathijs Goossens, Ralf Berends, Geertjan van der Linden. Zittend v.l.n.r.: Adri Damen, Pieter Pluk, Ivo van der Linden, Anton van Hal, Karsten Tielemans - en liggend Geert Sprokholt.

De laatste wedstrijd van dit seizoen was een mooie. Al had de overwinning die ‘in de lucht hing’ het nóg mooier gemaakt. Helaas, het bleef bij 0-0. Tegen Geldrop waren de heren van Mill vaak dichtbij (zij ook trouwens) maar hij wilde er niet in.

De wedstrijd werd gekenmerkt door veel kansen over en weer, maar door goed keeperswerk aan beide zijden was 0-0 de terechte uitslag. Bij Mill op goal staat Geert Sprokholt. Hij is al vele jaren de vaste waarde op goal van Mill. Het team is heel divers, met jonge spelers van rond de 20-25 maar ook het dubbele daarvan. Maar dat wordt eenmaal op het veld snel vergeten en zetten samen onze schouders eronder.

Voor volgend seizoen staat er een een basis-elftal, maar is aanvulling gewenst. Wie heeft zin om zijn hockeycarrière (weer) op te pakken en ons team te komen versterken? Kom (vrijblijvend) een keer kijken of het wat voor je is. Contact kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..