Op zondag 11 september stond de eerste competitiewedstrijd voor de dames van JES/Klick’15 1 op het programma.

De zomerstop zit erop en de dames gaan weer met nieuwe energie aan de klas. Zowel binnen als buiten komt JES/Klick’15 1 uit in de overgangsklasse. Vorig seizoen hebben de dames bewezen dat zij in deze klasse thuishoren. Om 12.30 uur klonk het fluitsignaal in Ooij. Een bekende tegenstander voor JES/Klick’15 1, waardoor de dames wisten dat ze vanaf de eerste minuut zichzelf moesten laten zien. De eerste twee doelpunten vielen al vrij snel aan de kant van SVO 1. De dames van JES/Klick’15 1 werden dus direct op scherp gezet. Langzaamaan kreeg JES/Klick’15 1 grip op het spel: 2-2, maar ondanks dat werden de juiste kansen onvoldoende afgemaakt. Scorend hadden de dames van JES/Klick’15 1 er moeite mee. Ruststand: 5-3. De wedstrijd kon nog alle kanten op, maar dan moesten de dames van JES/Klick’15 1 wel sterk de rust uit komen.

Hoewel er hard werd gewerkt, bleef JES/Klick’15 1 ook de tweede helft achter de feiten aanlopen. Er werden goede aanvallen neergezet en ook de verdediging haalde het spel van SVO 1 er op een gegeven moment goed uit, maar zelf benutten de dames de kansen onvoldoende. Dit resulteerde in een eindstand van 10-5. Aankomende donderdag nieuwe ronde nieuwe kansen tijdens de bekerwedstrijd tegen Oxalis 1.

JES/Klick’15 2

Vandaag was de start van het nieuwe seizoen. De dames van JES/Klick’15 2 gingen met goede moed op naar Ooij. Na wat opstartproblemen kon de wedstrijd van start gaan. Het was een wedstrijd waarbij er goed werd verdedigd door de dames. De goede kansen in de aanval werden helaas niet beloond. Hierdoor stond JES/Klick’15 2 in de rust met 2-0 achter.

Na de rust begonnen de dames weer met goede moed om het gat te dichten. Ook werd er nog steeds goed verdedigd. Helaas verliepen de aanvallen nog steeds stroef en lukte het niet meer om het gat te dichten. De punten blijven vandaag in Ooij met als eindstand 5-1.