Het derde team speelde met Rene van Dijk, Juan José van der Linden en Jurgen van den broek. Ze begonnen erg sterk een de competitie.

Rene was onverslaanbaar, en won alle drie zijn wedstrijden. Ook Jurgen en Juan speelde sterk. Beide wonnen twee enkelwedstrijden. Er werd met 3-7 gewonnen.

Het eerste team van Taflan was deze week vrij, dus gaan we direct verder met Taflan 2. Taflan twee speelde tegen het sterke Litac uit Lichtervoorde. Kevin Pluk, Daan Jans en Johan Smiths hadden het zwaar. Maar dankzij twee mooie overwinningen van Johan en één van Daan mochten ze toch drie punten mee naar huis nemen.

Taflan 4 speelde op donderdag tegen DNW. Wiljan Toonen, Frans de Gruiter en Jan Verstegen hadden het toch wel lastig. Wiljan speelde erg sterk met drie overwinningen. Jan en Frans bleven beide op slechts één overwinning steken. Al met al gingen er vijf punten mee naar huis.

Ook het vijfde team van Taflan had het zwaar. Riky Sommers, Josina van Ras en Guus Lely verloren met 6-4. Guus was de sterkste Taflanner met twee overwinningen, Riky en Josina wonnen beide één keer.

Ook het eerste jeugdteam van Taflan/Revanche wist te winnen. Joep Janssen, Wik van Summeren en Dion van Kessel speelde een mooie wedstrijd tegen Litac. Dion en Joep waren niet et verslaan en wonnen beide al hun wedstrijden. Wik wist één enkelwedstrijd te winnen. Al met al een mooie 7-3 overwinning.

Het tweede jeugdteam van Taflan/Revanche speelde tegen tegen een ander team van Revanche. Stan Stelten, Nienke van der Ven en Tyge van der Linden wisten allemaal één wedstrijd te winnen. Uiteindelijk werd er met 3-7 verloren.

De komende weken speelt Taflan 2 voor het eerst weer in Langenboom. Hierdoor zullen dus maar liefst vijf Taflan teams in de Wis spelen. Met dank alvast aan de badmintonners die een stukje zaal aan ons uitlenen. Voor Taflan 2 staat een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Shot. Taflan zal in een lastige wedstrijd moeten laten zien dat ze van de promovendus kunnen winnen.  Na een gespeelde wedstrijd is er verder nog weinig te zeggen over hoe deze competitie voor de overige Taflanners zal verlopen.