Een vooral in de tweede helft ontzettend matig SES heeft zich in Gassel een slechte dienst bewezen. Na een 1-0 voorsprong met rust, verloor SES met 2-1 van Gassel, door velen toch bestempeld als een team wat het lastig gaat krijgen in deze klasse.

Na het eerste rommelige kwartier zonder kansen, kwam SES, na al een aantal kansen te hebben gemist, op een verdiende 1-0 voorsprong. Een lange bal van Jari Lukassen werd perfect gecontroleerd door Gijs Bens, die beheerst binnenschoof. Dit bleef een startschot tot een aantal grote kansen, maar Niek Nooijen en Han Rijkers zagen zijn schoten naast en op de keeper. Aan de andere kant werd Gassel ook een aantal keren gevaarlijk, maar Jon greep een aantal keren goed in. Buiten deze kansen viel het vooral op dat de Langenboomse formatie slordig omspeelde met het balbezig, en het vaak rommelig oogde.

Na de thee een heel ander Gassel. Ineens reeg het de kansen aaneen, het was een wonder dat het na een kwartier nog steeds 0-1 was. Sterker nog, de enige kans aan de beginfase van de tweede helft had de tweede Langenboomse goal moeten opleveren. Koen Bongers had de hoek voor het uitkiezen, echter kopte hij recht op de keeper. Een steekpass van Koen Bongers op Han Rijkers was goed, echter stopte de keeper de inzet. Hierna werd het rommeliger en rommeliger op het veld. Ineens lukte er niks meer, zat er geen lijn het aanvalsspel, en Gassel rook bloed. De verdiende gelijkmaker kon ook niet lang uitblijven. De linksbuiten van Gassel nam een lange bal van rechts goed aan, en verschalkte Jon in de korte hoek. En daarmee was de gifbeker nog niet leeg, want vijf minuten later kon de spits van Gassel oprukken richting Jon en schoof m netjes in de lange hoek. Het kwartier wat nog volgde probeerde SES nog wel iets te forceren, maar niks lukte meer.

Gassel - SES: 2-1 (1-0)