Na een ietwat teleurstellend verlopen bekercompetitie moest Juliana voor de eerste competitie wedstrijd aantreden tegen Achilles in Reek. Vorig jaar werd er nog met ruime cijfers gewonnen in Reek, maar dit jaar ging het wat minder gemakkelijk.

Onder een aangenaam najaarszonnetje wilden beide ploegen een aanvallende wedstrijd op de mat leggen. Het voetbal was vaak echter van beide kanten te gehaast en te slordig om daadwerkelijk tot goed voetbal te komen. Het duurde dan ook tot de 25e minuut eer de eerste grote mogelijkheid zich voordeed toen Achilles een penalty mocht nemen. Deze werd echter uitstekend gekeerd door Jasper Bergmans. Enkele minuten later was het Juliana wat aan de andere kant wel het net wist te vinden. Na een snelle aanval over 4 of 5 schijven over rechts kwam de bal gevaarlijk voor het doel. De voorzet werd door de Achilles defensie nog wel onderschept, maar kwam net buiten de 16 voor de voeten van Justin Jacops. Deze bedacht zich geen moment en schoot de bal hard in de kruising.

De tweede helft kenmerkte zich door een snelle en onnodige rode kaart voor Stan Peters. Vlak voor rust had hij al geel gezien vanwege niet tijdig afstand nemen, en vlak na rust krijg hij zijn 2e kaart toen hij halverwege de helft van de tegenstander aan de zijlijn zijn tegenstander bij het shirt greep. Ondanks dat Juliana met 10 man verder moest bleef het redelijk makkelijk overeind. Achilles werd op één momentje na buiten de zestien gehouden, en Juliana kreeg meerdere kansen op de 0-2 in de tegenaanvallen. Het vizier stond echter nog niet helemaal op scherp, waardoor het bleef bij de 0-1 na 90 minuten. Al met al een magere maar wel terechte overwinning.

Achilles Reek - Juliana Mill: 0-1 (rust: 0-1)
Scheidsrechter: Bos (Merselo)
Toeschouwers: 100
Doelpunt:
28′ 0-1: Justin Jacops