Na 42 jaar vierde de Badminton Club Mill op zondag 4 september jl. haar 40 jarig jubileum.

Het bestuur en de jubileum commissie hadden vooraf alles in het werk gesteld om er een fantastische dag van te maken. De hoofdsponsor van Lanen had samen met Festa voor alle leden een shirtje met jubileumlogo ter beschikking gesteld. Een jubileumlogo dat in alle communicatie gebruikt zou gaan worden.

En, veel moeite is gedaan om contactgegevens van alle oud- leden op te sporen om ze vervolgens allemaal uit te nodigen voor deze feestelijke aangelegenheid!

Het programma begon ’s morgens in Sporthal de Looierij, waar men ontvangen werd met een zgn. ‘goodybag’, gevuld met attenties van onze sponsoren. Er was gelegenheid om vrij te badmintonnen of om mee te doen aan een husseltoernooi. Alle deelnemers daaraan deden automatisch mee met een loterij, waaruit later op de dag door toekomstige jeugdige badmintonnertjes de prijswinnaars getrokken werden.

In de vergaderzaal van de sporthal was tevens een uitgebreide fotocollage opgesteld van BC Mill door de jaren heen en er lagen ingebonden ‘Kliertjes’ (clubkrantjes) van de afgelopen 40 jaar. Stof genoeg om onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen op te halen in de kantine bij Patrick Weren.

Al met al reden genoeg voor veel (oud)leden om ondanks het mooie weer, de race van Max Verstappen en Out of the Box toch een bezoekje te brengen aan de sporthal. En, wat was de belangstelling groot! Zelfs van externe contacten van de Dorpencompetitie!

Aansluitend aan het dagprogramma was er bij het Lagerhuis voor leden en oud-leden met partner een dinerbuffet met borrel. De avond werd geopend met natuurlijk een woordje van voorzitter Johnny Brock die vervolgens een toost uitbracht op het jubileum. Het zou daarna een zeer geslaagde avond worden, waar voornamelijk oud-leden aanwezig waren, die geamuseerd herinneringen ophaalden.

Dank aan de sponsoren en iedereen die dit jubileum mede tot een succes gemaakt hebben!