Bakker Manders behoeft weinig introductie in Mill en omstreken. Deze echte warme bakker zorgt al vele jaren voor het lekkerste en meest verse brood en gebak en heeft daarmee al diverse prijzen gewonnen.

Handbal zit deze familie in de genen. Alle gezinsleden Manders zijn fanatiek handballer geweest. Daarmee ligt het misschien voor de hand dat ze hun club MHV’81 als sponsor steunen. Maar dat ze dat al 25 jaar doen is heel bijzonder. Ze zijn daarmee onze meest trouwe sponsor. Dat verdient een hele dikke dank je wel.

Door de jaren heen heeft bakker Manders al veel teams gesteund. Dit jaar zijn ze teamsponsor van ons heren B team. Dit team is een paar jaar geleden ontstaan door een samenwerking van MHV’81 en HVW uit Wanroij. Daardoor staat er nu een leuke en fanatieke groep jongens die we ieder jaar zien groeien in handbalvaardigheid (en in lengte). 

We hopen dat familie Manders nog lang betrokken blijft bij MHV’81. Dat zou moeten lukken met een derde generatie die we over een paar jaar in de sporthal hopen te zien!