Foto: Marc van Zuylen Fotografie

Wellicht heb je het in de afgelopen maanden al opgemerkt: wielertoerclub de Doortrappers uit Langenboom heeft een nieuw tenue.

De sponsoren Florius, DLV Advies, Hendriks Assurantiën en N2 People maakten het mogelijk om de leden van kop tot teen in het nieuw te steken. En ook aan de veiligheid werd gedacht. Alle kleding is reflecterend, zodat de Doortrappers ook in schemerlicht of avond goed zichtbaar zijn. Tijdens de jaarlijkse clubdag werden ze in hun nieuwe tenue op de gevoelige plaat vastgelegd. 

De Doortrappers is een club waar je je als sportief fietsende man of vrouw tussen 35 jaar en 90 jaar thuis voelt! De leden komen uit Langenboom en omgeving. Het aanbod en het clubgevoel spreekt ze aan: sportief fietsen, ontmoeten en samen uit en thuis. De club organiseert regelmatig activiteiten met de fietsgroepen samen om het clubgevoel te versterken. 

Er zijn fietsgroepen voor racefiets, MTB en gravelbike en op verschillende niveaus. Bij de ene fietsgroep staat de prestatie meer voorop en bij de andere groep (nog meer) de gezelligheid. Buiten de wekelijkse fietstochten, zijn er activiteiten zoals een regelmatigheidsrit en een tijdrit. Je kunt zomer en winter, op bijna elke dag van de week met een racefiets, MTB of gravelbike aansluiten bij groepen op verschillende niveaus. 

Vind jij het leuk om kennis te maken met de club? Neem dan vrijblijvend contact op met Jessy Hendriks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..