Op een regenachtige Kogelberg heeft SES zichzelf vandaag (6 november) een slechte dienst bewezen door als veel betere ploeg slechts 1 punt te pakken. Ondanks vele kansen werd het slechts 1-1.

De beginfase was voor de thuisploeg. In pakweg een minuut of vijf kreeg het twee vrije trappen die net over gingen en een corner die door Melvin net naast gekopt werd. Het zou uiteindelijk het startschot worden van een door SES gedomineerde middag worden. Een minuut of 10 later speelt Melvin met een mooie hakbal Niek Nooijen vrij, maar zijn schot vrij voor de keeper mislukt volledig. Een paar minuten daarna een ontzettend grote kans voor Han Rijkers. Hij kon volledig vrij de bal rustig aannemen en binnen tikken, echter koos hij ervoor de bal wild over te schieten. Milsbeek kon er werkelijk waar niks tegenover stellen. 20 minuten voor rust dan eindelijk de verdiende 1-0. Een voorzet van de gretig spelende Han Rijkers werd onderweg door een Milsbeekse verdediger in eigen doel gewerkt. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, want uit de eerste de beste kans scoort Milsbeek de gelijkmaker op het bord. Uit een corner werd volledig vrijstaand binnen gekopt. SES liet het er niet bij zitten, want het creëerde nog genoeg kansen om met een voorsprong de rust in te gaan. Een prachtige steekbal van de ingevallen Plom Bens (voor de geblesseerd geraakte Niek Nooijen) op Melvin moet tot doelpunt gepromoveerd worden, echter stuit hij op de Milsbeekse doelman.

De tweede helft hetzelfde spelbeeld. SES valt aan, Milsbeek probeert op de counter gevaarlijk te zijn. Lang gebeurd er weinig, tot 20 minuten voor tijd. Melvin krijgt de bal in de zestien, had moeten scoren, echter is te besluiteloos en eindigt met een rollertje. Daarna had Steef de winnende op zijn schoen. Een prachtige pass van de goede invallende Plom Bens had een doelpunt op moeten leveren. Echter mistte het schot van Steef kracht en kon de keeper wederom redden. In de blessuretijd krijgt Milsbeek na een trap in het gezicht een rode kaart, maar de tijd die over was was tekort om daarvan te kunnen profiteren.

SES - Milsbeek: 1-1 (1-1)