Op zondag 27 november klonk om 14.15 uur het fluitsignaal voor de wedstrijd JES/Klick’15 1 - SVOC ‘01/United 1. Al vroeg drukte JES/Klick’15 1 een stempel op deze wedstrijd. Binnen enkele minuten wist het team namelijk op een 2-0 voorsprong te komen. De dames begonnen dus sterk aan de wedstrijd.

Ook SVOC ‘01/United 1 startte de wedstrijd goed en fel. Dit beloofde een spannende en pittige wedstrijd te worden. De stand bevestigde dit. Aan beide kanten werden er goede aanvallen opgezet. JES/Klick’15 1 wist de fouten die door de tegenstander werden gemaakt, goed af te straffen. Verschillende ballen werden tussen gesprongen. Tegelijkertijd gaf SVOC ‘01/United 1 zich niet zomaar gewonnen. Zij blijven JES/Klick’15 1 achtervolgen. Met nog 6 minuten op de klok stond het 5 - 3. JES/Klick’15 1 had dus nog steeds de voorsprong, maar SVOC ‘01/United 1 bleef dichtbij. Een korte kans vlak voor rust vergrootte het gat iets; 6 -3. Helaas maakte JES/Klick’15 1 in de laatste minuut een verdedigende fout. SVOC ‘01/United 1 kreeg hiervoor een strafworp die zij feilloos wisten te benutten. Ruststand 6 - 4. In de rust complimenteerde trainer/coach Kocher Majid het team voor het harde werken. Verdedigend zouden de puntjes op de i gezet moeten worden, want SVOC ‘01/United 1 zou sterk de kleedkamer uit komen. Helaas viel het eerste doelpunt vlak na rust aan de kant van SVOC ‘01/United 1. Het gat werd steeds kleiner: 6 - 5. Gedurende de tweede helft werden de duels tussen beide teams feller. Er werd door zowel JES/Klick’15 1 als SVOC ‘01/United 1 geknokt voor elke bal. Toch bleef JES/Klick’15 1 goed korfballen. De dames gaven de voorsprong niet meer uit handen. Even werd het nog spannend: 11-10, maar vanaf dat moment pakte JES/Klick’15 1 weer door. Met een voldaan gevoel eindigde de wedstrijd in een 14 - 10 eindstand. Een zeer spannende wedstrijd, waarin de punten in huis zijn gebleven. Op zondag 4 december speelt JES/Klick’15 1 om 14.00 uur een uitwedstrijd tegen Fortuna’74 1 in Wijchen.

JES/Klick’15 2

Vandaag, op zondag 27 november, stond de eerste thuiswedstrijd van de binnencompetitie op het programma. De tegenstander was SVOC ‘01/United 2. SVOC ‘01/United 2 opende de wedstrijd met een afstandsschot. Hierna volgden er nog drie schoten voor SVOC ‘01/United 2. Door een overtreding van SVOC ‘01/United 2 kreeg JES/Klick ‘15 2 een strafworp die mooi werd benut. Door wat slordigheidsfoutjes in de verdediging liep SVOC ‘01/United 2 verder uit naar een 1-6 voorsprong. Met die stand gingen de dames de rust in. In de rust kregen de meiden van JES/Klick ‘15 2 een duidelijke boodschap mee voor de tweede helft. Die boodschap werd uitgevoerd waardoor JES/Klick ‘15 2 de stand terug wist te brengen naar 3-6. Hierna wist toch SVOC ‘01/United 2 het gat te weer te vinden waardoor ze de voorsprong verder uit konden bouwen tot een 3-12. Hierna volgden nog een paar mooie schoten door beide teams wat uiteindelijk zorgde voor een 6-16 uitslag. Volgende week, zondag 4 december, hebben de dames een weekje vrij. Op 11 december spelen de dames van JES/Klick ‘15 2 uit tegen Corridor 2 om 16.20 uur in Son en Breugel.