Door de coronatijd was er even de klad in gekomen: de traditie van Pupil van de Week bij de wedstrijden van dames 1 MHV’81. Het werd hoog tijd om dit weer nieuw leven in te blazen, mede dankzij de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers.

En wat is het leuk voor de jeugdleden van MHV om als VIP-gast bij de wedstrijd te mogen zijn! Afgelopen week waren twee trotse spelers Siem en Randy aan de beurt. De Pupillen van de Week kregen bij ontvangst een eigen, splinternieuw shirt, dat ze daarna mochten houden. Daarna waren ze bij de wedstrijdvoorbereiding van dames 1 aanwezig, deden mee aan de warming-up en zaten tijdens de wedstrijd op de bank bij de trainers en reservespeelsters. 

De shirts voor de Pupil van de Week zijn beschikbaar gesteld door Smets uit Gemert. Smets regelt alles op het gebied van drukwerk, van ontwerp tot realisatie. Zoals ze zelf zeggen zijn ze ‘Besmet(s)telijk goed in zeefdruk, sign, digitale print, sublimatie & alle andere reclame-uitingen’. Dit bedrijf heeft een Millse bedrijfsleider, Mark van den Bungelaar. Hoewel zelf actief voetballer bij Juliana, kent hij MHV’81 goed. En dat heeft geleid tot een prettige samenwerking. Sinds deze zomer is Smets leverancier van de wedstrijdshirts van MHV’81. In een rap tempo zijn inmiddels al vier teams voorzien van nieuwe shirts!