Op een waterkoude 4 december werd de jaarlijkse burenruzie gespeeld. De koukleumende supporters werden gelukkig wel beloond met een spannende wedstrijd. Uiteindelijk stand, 1-1.

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Één punt was het verschil voorafgaand deze wedstrijd tussen beide ploegen. Dat bleef het verschil achteraf. Mill startte sterk. Ze waren feller en gretiger. Ze wonnen meer duels op het middenveld. In de 25e minuut scoorde Juliana de 0-1. Vanuit een scrimmage scoorde Jarne Schaap. Het was een fysieke wedstrijd. Soms wat te onbesuisd volgens scheidsrechter D. Schoester.
Die dit duel met kaarten strooide. Maar liefst 11 kaarten waren er getrokken. Twee daarvan waren er Plom Bens. Die in de 37e minuut van het veld af moest. SES verder met tien man.
Voor rust nog een grote kans om op gelijke hoogte te komen. Steef Hendriks lanceerde Tieme Kuppen met een diepe bal. Tieme wist de bal langs Jasper Bergmans te plaatsten, helaas ook net langs de paal.

De tweede helft was het spelbeeld omgedraaid. Weliswaar net zo fel en fysiek, maar nu wist SES hier meer profijt van te nemen. Veel kansen over en weer en dus ook veel gele kaarten. In de 56e minuut werd het 1-1 Melvin van den Elzen berijkte de achterlijn. Hij legde terug op Han Rijkers die vervolgens de bal breed legt op de, op de bank begonnen Jari Lukassen. Hij schoot snoeihard in de verre hoek 1-1. Ondanks SES met een man minder stond, kwamen er veel gevaarlijke kansen voor de ploeg van Robert van Mierlo. Daarintegen heeft Mill weinig laten zien.

SES - Juliana Mill: 1-1 (0-1)
25. 0-1, Jarne Schaap
56. 1-1 Jari Lukassen