Op zondag 11 december reisde JES/Klick’15 1 aan het begin van de middag af naar Son en Breugel voor de wedstrijd tegen Corridor 1. Een relatief onbekende tegenstander, waardoor er in de voorbereiding met name werd gefocust op het eigen spel.

Het duurde even voordat de score werd geopend. Beide teams waren zoekende. Na een aantal minuten opende JES/Klick’15 1 middels twee afstandsschoten de score. De vakken wisselden en ook het andere vak wist twee afstandsschoten te benutten: 0 - 4. JES/Klick’15 1 had voldoende kansen, maar wist ze helaas te weinig te benutten. Dit zorgde er langzaam maar zeker voor dat Corridor 1 in het spel kwam. Onder de korf wist JES/Klick’15 1 de duels niet te winnen en daar maakte Corridor 1 goed gebruik van. Vlak voor rust kwam de tegenstander terug tot 4 - 5. Beide teams waren gebrand om met de voorsprong de rust in te gaan. Even leek dit een stand van 6 - 6 te zijn, maar in de laatste minuut was het toch JES/Klick’15 1 die nog één keer de korf wist te vinden: 6 - 7. Trainer/coach Kocher Majid gaf aan dat er rust in het spel van JES/Klick’15 1 moest komen zodat de dames het zichzelf niet onnodig moeilijk gingen maken. De juiste kansen zouden afgemaakt moeten worden. Vanaf de eerste minuut van de tweede helft hing de spanning in de lucht. Duels werden feller en de score liep gelijk op. Toch was het JES/Klick’15 1 die elke keer de voorsprong wist te behouden. Na een aantal mooie aanvallen stond het 9 - 10. Vanaf dat moment nam Corridor 1 het stokje over: 10 - 10. Met nog vijf minuten op de klok pakte Corridor 1 de voorsprong: 12-10. In de laatste minuut lukte het JES/Klick’15 1 om nog één keer te scoren. Eindstand: 12 - 11. Helaas hebben de dames de voorsprong in de laatste minuten uit handen gegeven. Volgende week speelt JES/Klick’15 1 haar laatste wedstrijd van 2022. Wees welkom om 14.45 uur in Boekel.

JES/Klick’15 2 - Corridor 2

Op zondag 11 december speelde JES/Klick’15 2 tegen Corridor 2. Om 16.20 uur klonk het fluitsignaal in Son en Breugel. JES/Klick’15 2 had een goede start. Kansen werden goed afgemaakt. Corridor 2 had ook een sterke start en zo kwam de stand snel op 2-2. Vervolgens kreeg JES/Klick’15 2 het moeilijker waardoor Corridor 2 op een voorsprong kwam van 5-2. JES/Klick’15 2 wist de voorsprong van Corridor 2 voor rust nog iets te verkleinen naar 5-4. Na de rust schoot JES/Klick’15 2 meteen de 5-5, waardoor de dames weer gelijk begonnen in de tweede helft. JES/Klick’15 2 werkte hard, maar wist de kansen niet te benutten. Corridor 2 wist wel goed te scoren en bracht de stand naar 10-5.
JES/Klick’15 2 heeft de tweede helft hard gewerkt om een goed resultaat te behalen, maar dit mocht niet baten. Zo eindigde wedstrijd met een stand van 14-7. Volgende week, 18 december, nieuwe ronde nieuwe kansen. De dames spelen dan om 13.30 uur thuis in Boekel tegen Bladella 2.