Vroeger dan in dit jaar (op maandag 2 januari al) heeft het oliebollentoernooi nog nooit plaatsgehad. En wat was het weer leuk en af en toe hilarisch.

Met ruim 35 mensen waaronder een serieuze afvaardiging van de 55-plus, speelden we weer diverse ludieke variaties op het badmintonspel. We speelden ‘het achtspel, het single de luxe, het mijnenveld, onder en boven het net, het korfspel en natuurlijk het traditionele spel met de geblindeerde netten’. In totaal speelden we 36 partijtjes. Dank en complimenten aan de organisatie voor de originele ideeën. 

In Patrick’s Bar was Anneke ondertussen druk bezig met het bakken van overheerlijke oliebollen, een traditie zo lang als dat de badmintonclub al bestaat. Wegens een legionella-besmetting mocht er niet gedoucht worden. Dit was echter geen enkele belemmering om het na afloop, met een toast op het nieuwe jaar, samen nog heel gezellig te maken in Patrick’s Bar.

En ook op de vrijdag daarna, 6 Januari werd er door de jeugdafdeling van BCMill een oliebollen toernooi gespeeld met allerlei leuke en gekke spelletjes en regels. Zoals geblindeerd met een doek tussen de velden ipv een net en badminton met Volleyball regels en nog veel meer. 

Maar ook de allerkleinste van het stel hadden leuke spellen op hun niveau aangepast zoals piraten badminton waarbij ze een ooglapje moesten dragen, maar ook met het doek tussen de velden werd door hen gespeeld en na afloop natuurlijk ook nog ff naar Patrick's Bar voor een drankje en een oliebol. 

Nu is het badmintonjaar 2023 ook weer begonnen laten we er met z'n alle een fantastisch mooi en sportief jaar van maken.