Op zondag 29 januari speelde JES/Klick’15 1 de return tegen SCMH 1 in Mill. De vorige keer wist JES/Klick’15 1 de punten mee naar huis te nemen. Vandaag was het dus wederom zaak om te laten zien wat de dames in huis hebben.

JES/Klick’15 1 begon de wedstrijd sterk en opende de score middels een afstandsschot. Vrij snel daarna wist het team nogmaals de korf te vinden: 2-0. De vakken wisselden en met name het aanvalsvak was in het begin zoekende. Het duurde even voordat JES/Klick’15 1 weer de korf wist te vinden. SCMH 1 daarentegen kwam terug: 2-2. Daarna was het weer JES/Klick’15 1 die twee maal de korf wist te vinden: 4-2. Vlak voor rust was SCMH 1 de dames nog één maal te slim af. Het fluitsignaal klonk voor de rust: 5-3. JES/Klick’15 1 was gedurende de eerste helft de betere partij, maar de dames zouden in de tweede helft wel wat beter de kansen moeten benutten om het zichzelf niet onnodig moeilijk te maken. JES/Klick’15 1 kwam gelukkig sterk de kleedkamer uit en drukte op die manier al vroeg in de tweede helft de stempel op de wedstrijd: 7 - 3. De duels werden feller in gegaan waardoor de dames van JES/Klick’15 vaker de bal overhielden. Het lukte de tegenstander niet meer om JES/Klick’15 1 bij te benen. De thuisploeg wist de wedstrijd goed uit te spelen en hield zo de punten in huis. Eindstand: 11 - 5. Volgende week zondag, op 5 februari, speelt JES/Klick’15 een uitwedstrijd tegen SVOC’01/United 1 om 12.30 in sporthal de Wetteling te Venray. De dames kunnen alle support gebruiken voor deze wedstrijd!

JES/Klick’15 2 - SCMH 2

Op zondag 29 januari om 13:45 ging de wedstrijd van start. Met volle energie startten de dames van JES/Klick’15 2 de wedstrijd. Ondanks een sterke verdediging viel er een doelpunt door SCMH 2. Maar de dames van JES/klick’15 2 creëerden veel kansen en daar viel een doelpunt voor JES/klick’15 2. Aan beide kanten werden goede aanvallen neergezet, waardoor dit werd beloond met een paar doelpunten. Ruststand 3-6. Na de rust had de aanval van JES/klick’15 2 voldoende kansen, maar deze mochten niet uitvallen tot doelpunten. SCMH 2 kreeg hierdoor een voorsprong en werd het 4-9. Door 2 afstandsschoten vanuit JES/klick’15 2 bracht dit de stand tot 6-10. Maar in het laatste kwartier van de wedstrijd zakten de dames weg waardoor er veel kansen vrijkwamen voor SCMH 2, dit bracht een aantal tegenpunten voor JES/klick’15 2. De gehele wedstrijd hield SCMH een voorsprong. De uiteindelijk eindstand werd 6-17. Volgende week spelen de dames tegen SVOC om 11:05 uur.